вівторок, 17 серпня 2021 р.

Є найсвятіше слово на землі,

одне велике – Україна!

Україна… Чарівна сторона. Скільки ніжних поетичних слів придумали люди, щоб висловити гарячу любов до краю, де народилися й живуть.

30 років тому з великою надією та вірою ми прийняли виклик долі – стали на шлях створення та розбудови власної незалежної держави. Для кожного з нас День Незалежності насамперед має бути  днем іспиту власного сумління, днем міркувань про долю своєї Батьківщини й своєї спільноти.

        В рамках відзначення знаменної події Незалежності України в читальному залі бібліотеки влаштовано книжкову виставку «Живи та міцній, Українська Державо». Книги, представлені на виставці, розкривають багатовікову історію становлення української державності, традицій та звичаїв нашого краю. Цікаві науково-популярні видання не залишають байдужими тих, хто прагне збагатити свої знання з історії України. До цієї дати користувачі центральної дитячої бібліотеки та бібліотек – філій сіл Монастириської ТГ взяли участь в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Незалежна і єдина – моя Україна!»

https://www.facebook.com/125351899009044/videos/322097012984134

 




Немає коментарів:

Дописати коментар