понеділок, 3 лютого 2020 р.


Підсумкова нарада бібліотечних працівників

31 січня відбулася підсумкова нарада бібліотечних працівників Монастирської ОТГ «Підсумки роботи бібліотек за 2019 рік. Проблеми та досягнення».
Розпочала нараду директор центральної публічної бібліотеки м.Монастириська Малярська Л.С., яка в своєму виступі визначила головні пріоритети діяльності бібліотек громади, підвела підсумки річних звітів, обговорили як позитивні моменти так і проблемні питання, які стоять перед книгозбірнями. Ознайомила присутніх з проектом «Дія. Цифрова освіта» та Національною онлайн-платформою з цифрової грамотності.
Завідувачка організаційно-методичним відділом Місюрак Л.Т., основну увагу в своєму виступі звернула на методичні матеріали до 85-річчя від дня народження В.Симоненка, 90-річчя від дня народження В.Нестайка та 140-річчя від дня народження В.Безкоровайного.
Заступник директора по роботі з дітьми Батіг М.П., надала консультацію та методичну пораду бібліотекарям щодо проведення дозвіллєвих заходів та з популяризації дитячого читання Всеукраїнського конкурсу «Книгоманія».
Відзначили переможців: Шайду Аліну, с. Гончарівка, за І місце в Міжрегіональному конкурсі дитячої листівки «Ми – єдині і по духу і по крові» у номінації «Паперова листівка» (вікова категорія 5 – 9 років).
Шклярик Лілію, с. Гончарівка, за перемогу у Всеукраїнському дитячому літературному конкурсі «Творчі канікули – 2019» у номінації «Природа – джерело натхнення та краси» (вікова категорія 14 – 18 років).




Немає коментарів:

Дописати коментар