середу, 19 червня 2019 р.



«Канікул пора, радіє дітвора»

 
Літо у бібліотеці?
             Це крутіше дискотеки!
               Це свято, це сміх,
             Це книжковий світ!
          
        Ось і настали довгоочікувані канікули, на які з нетерпінням чекали усі дітлахи. Бібліотекарі стараються, щоб дозвілля дітей було цікавим, приємним і змістовним, тому підготували програму літніх читань: «Канікул пора, радіє дітвора», яка допоможе спілкуватись, почитати захоплюючі і пізнавальні книги, а також відпочити та розвиватись.
       В перший місяць канікул до бібліотеки завітали учні Підгороднянської школи І ст. та Олешівської І-ІІ ст. Школярі весело провели час у знайомстві з мешканцями Книжкового Королівства книг, а також в читальному залі переглянули свіжу пресу і ознайомилися з цікавими журналами.
Кожна нова книга в бібліотеці – це подія, завжди таємниця і знайомство, здатне принести нічим незрівнянне задоволення, відвідувачі могли для себе знайти щось корисне: когось зацікавила  книжка з полички, іншого - книга на тематичній виставці, яких чимало є в нашій бібліотеці.
      Діти ознайомилися з правилами користування бібліотекою та книгою, з довідково-бібліографічним апаратом, відвідали комп’ютерний зал, переглянули мультфільми: «Уроки тітоньки Сови», «Софія Прекрасна», «Вінні Пух» та інші,  книжкові виставки: «Сучасні автори, сучасним дітям», «Читайте новинки», «Журнали читаю, тому усе знаю», «Веселковий світ книг».
       Тож з чарівним початком літа, наші читачі! Нехай літні канікули обовязково принесуть хлопчикам і дівчаткам море позитиву.


 






Немає коментарів:

Дописати коментар