четвер, 23 серпня 2018 р.


Книжкові стежини літа


         Цікаві в книзі сторінки,
Є там вірші і казки.
Нам ця книга дарує щодня
І забави, і знання.





Літо – це канікули з веселими іграми, забавами, пригодами та книжковими дивами. Книжкові стежини літа були надзвичайно цікавими! Працівники бібліотеки спланували свою роботу влітку так, щоб кожний день дитячого відпочинку був насичений цікавими, змістовними заходами, креативними виставками, позитивними емоціями.
Заходи, що проводилися влітку були спрямовані на зближення дітей із скарбницями книжкової мудрості, заохочення їх до читання.
Бібліотекарі організовували екскурсії по бібліотеці, пізнавально-розважальні ігри, конкурси малюнків, інтернет-подорожі, карнавали періодичних новинок, літературні посиденьки у міському парку.
Підводячи підсумки літніх читань ми відзначили найактивніших читачів. Це діти, які протягом літа найбільше разів відвідали бібліотеку, прочитали найбільшу кількість книг, брали активну участь у  заходах бібліотеки, а саме: Маркович Єва та Ліза, Захарчук Тереза, Б’єля Анастасія, Юля та Софія, Ардель Денис та Ілля, Дзьоба Іван, Парубоча Діана, Крайняк Софія та Дарина, Драпан Оля та Діана.
Програму літніх читань завершено! Дякуємо нашим читачам за таке врожайне літо та з нетерпінням очікуємо на новий сезон! Працівники книгозбірні і надалі збиратимуть книгоманів, адже з першого вересня розпочинається новий етап у житті бібліотеки, а з ним – і нові події та не менш цікаві зустрічі!


В літніх читаннях взяли участь бібліотеки-філіали сіл району:





Бібліотека-філіал с. Велеснів



Бібліотека-філіал с. Вістря




Бібліотека-філіал с. Гончарівка




Бібліотека-філіал с. Горішня Слобідка





Бібліотека-філіал с. Григорів


Бібліотека-філіал с. Доброводи



Бібліотека-філіал с. Ковалівка


Бібліотека-філіал с. Красіїв



Бібліотека-філіал с. Криниця


Бібліотека-філіал с. Лядське


Бібліотека-філіал с. Яргорів

Немає коментарів:

Дописати коментар