середу, 30 серпня 2017 р.

Літо дарує свої останні подарунки дітям…

Ах, літо, літо, швидко проминає
Й натішитись не можна тим теплом
Високо сонечко стоїть і сяє…
Тож літечко здається гарним сном.

Центральна дитяча бібліотека та бібліотеки-філіали сіл району реалізують вже декілька років бібліотечну програму літніх читань. Цього року вона стартувала під назвою «Літні читання – весела пора, радіє малеча та вся дітвора».
Канікули для дітей – це дні веселого літа й дозвілля, а для бібліотекарів гаряча робоча пора. Діти завжди спостережливі і допитливі – їм хочеться усе побачити, пізнати, зрозуміти. А ось ми, працівники бібліотек, і повинні допомогти їм осягнути навколишній світ.
Завдячуючи тому, що фонди бібліотек поповнилися новими дитячими книжками сучасних українських та зарубіжних письменників бібліотекарі влаштовували книжкові виставки: «Розмаїття книжкових барв», «Для вас, маленькі книголюби», «Подорожуємо казковими стежками», «Вернісаж книжкових новинок», та інші.
Заходи, що проводилися влітку були спрямовані на зближення дітей із скарбницями книжкової мудрості, заохочення їх до читання книг і журналів, спілкування з однолітками про прочитане, виховання любові до книги, яка в свою чергу прививає їм кращі моральні якості. Популярністю у дітей користувалися заходи на ігрових майданчиках, де діти не лише читали, а й грали в бадмінтон, м’яч, малювали, розважалися, веселилися забавами і цікавими пригодами.
Найбільш активних учасників літніх читань було нагороджено грамотами.


с. Бертники





с. Велеснів


с. Вістря




с. Гончарівка



с. Григорів


с. Доброводи


с. Ковалівка

с. Красіїв

с. Лука


с. Швейків

с. Яргорів

Немає коментарів:

Дописати коментар