четвер, 2 червня 2016 р.

«Щоб сонце світило дітям,
а діти всміхались йому»



День захисту дітей – чудове свято,
Тут стільки сонця, радості, пісень!
Любові, щирості й тепла багато
І щирих усмішок дітей!

Щороку в перший день літа ми відзначаємо свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей. Адже діти – це цвіт Землі, майбутнє нашої країни і кожного з нас, найдорожчий наш скарб, безмежна радість і щастя. Саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.
     У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших наших обов'язків. 
   І.Дискурська та У. Шуляр ознайомили дітей з Декларацією та Конвенцією із захисту прав дитини, розповіли їм про права та обов'язки.
    Розважальне свято відбулося на міському ставку. Діти грали в ігри, брали участь у вікторинах, конкурсах, відгадували загадки, розповідали свої історії. 
   Закликаємо усіх сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України.




Немає коментарів:

Дописати коментар